HMS

Despre noi

 

          Bun venit la Health Medical Solutions SRL, compania noastră este dedicată furnizării de soluții în tehnologiile medicale de înaltă calitate. 

          Înființată în anul 2018, suntem o echipă tânără și dinamică cu o experiență vastă de peste 14 ani în industria tehnologiilor medicale.

         Colaborăm cu cei mai buni parteneri din industria dispozitivelor medicale ca: Sterilmed, Vinno, UTAS, Sonoscape, Amoul, Micromed, Italray, ALMA Laser, Ningbo David Medical Device și alții, pentru a oferi cele mai bune produse disponibile pe piață.

         Activitatea noastră include importul, vânzarea, instalarea și mentenanța dispozitivelor medicale, precum și instruirea utilizatorilor. Oferim o gamă largă de dispozitive medicale, inclusiv pentru sterilizare, ecografie, endoscopie, sisteme de respirație artificială, imagistică medicală, dispozitive pentru frumusețe, neonatologie, EEG și multe altele.

         Suntem mândri să fim implicați în diferite proiecte naționale și internaționale, care aduc beneficii semnificative pacienților și furnizorilor de servicii medicale. Avem o echipă de ingineri biomedicali experimentați și bine instruiți, care pot oferi suport tehnic de calitate și instruire, pentru a vă ajuta să alegeți și să utilizați cele mai potrivite dispozitive medicale pentru nevoile specifice ale organizației dumneavoastră.

         În prezent, portofoliul nostru conține peste 20 de parteneri (producători), iar printre clienții noștri se regăsesc instituțiile medicale publice de toate nivelele cît și instituțiile private. Participăm regulat la expozițiile naționale și internaționale de medicină, pentru a ne extinde rețeaua de parteneri și producători de dispozitive medicale.

         Fundamentul strategiei noastre de dezvoltare este bazat pe cererea și posibilitățile clienților noștri. În calitate de furnizor de încredere pentru soluții medicale de înaltă calitate, ne angajăm să fim flexibili și mobilizați în fața schimbărilor economice permanente ale pieței. Cu o experiență extinsă în managementul dispozitivelor medicale și ca membri ai Asociației de Inginerie Biomedicală din țara noastră, suntem capabili să oferim servicii complete și calitative în timp util.

         Alegeți “Health Medical Solutions” SRL ca partenerul dumneavoastră de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră medicale.